Prijzen en boekingen

De prijs van uw verblijf is afhankelijk van de aankomstdatum en de periode welke u verblijft. Deze prijs kan variëren tussen de € 52,– in het laagseizoen en de € 108,– per overnachting voor de gehele bungalow in het hoogseizoen.

Prijsopgaaf en beschikbaarheid:

Heeft u interesse in het boeken van onze bungalow kunt u via het contactformulier op deze website ons een bericht sturen met opgaaf van de periode waarin u de bungalow wilt huren. Als u tevens opgeeft met hoeveel personen (totaal én het aantal boven de 12 jaar) u de bungalow wilt huren ontvangt u een duidelijke prijsopgaaf en of de bungalow op dat moment nog beschikbaar is.

Tevens wordt bij de prijsopgaaf naast de huur van de bungalow aangegeven wat de kosten zijn voor de toeristenbelasting (€1,10 per nacht voor personen > 12 jaar), de energiekosten (tussen 1 mei en 30 september €5,50 per nacht, daar buiten €9,50), verplichte eindschoonmaak € 30,= en de park en verplichte servicekosten (€13,= per boeking) welke op een boeking van toepassing zijn.

Verder is het mogelijk om de onderstaande zaken  bij te boeken:

Check  lakenpakket € 7,50 per persoon per wissel

Check  handdoekpakket € 4,- per pakket

Check  keukenpakket € 3,- per pakket

Check  kinderbadje € 3,50 per verblijf

Check  huisdieren zijn van harte welkom in onze bungalow tegen een vast tarief van €4,= per overnachting.

 

Op het park is een wasserette aanwezig waarvoor bij de receptie muntjes te halen zijn.

 

Zaken welke inbegrepen zijn in de huurprijs:

Check  Indoor zwembad, open (naargelang seizoen en bezetting) van 10 tot 18 of tot 21 uur

Check  Gebruik van alle sportfaciliteiten met uitzondering van tennis en fietsen

Check  Digitale televisie: internationaal aanbod, diverse Nederlandstalige zenders

Check  Toeristische informatie en wandelkaarten beschikbaar bij de receptie

Check  Keukenpakketje (Afwasmiddel, sponsje, vaatdoek, vuilniszak, lucifers, toiletpapier, dweil)

Check  Gratis internet in de bungalow

gratis wifi

 Acties:

Gedurende het hele jaar zijn er diverse acties met gereduceerde tarieven. Zo geniet u van 10% vroeg boek korting indien 3 maanden of langer vooruit geboekt wordt. Verder zijn er gedurende het hele jaar vele periodes waarbij er 4 overnachtingen voor de prijs van 3 overnachtingen aangeboden worden. Hierdoor kunt u overnachten vanaf nog geen €39,= per overnachting!

Boekingen:

Indien u kiest voor de boeking van onze vakantiebungalow wordt uw boeking met de grootst mogelijke zorg behandeld. De boeking wordt aan u bevestigd waarbij de bevestiging gepaard gaat met veel informatie over het verblijf in onze bungalow, op het park en haar omgeving zodat u goed voorbereid en geïnformeerd op vakantie kunt gaan.

Voor het verblijf geldt dat u de sleutel bij de receptie op kunt halen vanaf 15:00 uur en dat de bungalow bij de dag van het vertrek voor 10:00 uur verlaten moet worden. Uitsluitend in overleg zijn aangepaste tijden soms mogelijk.

Ga naar contactformulier ->