Nieuwe eigenaar voor ontspannen-in-de-ardennen

Posted by on 1 februari 2018 in Nieuws | 0 comments

Nieuwe eigenaar voor ontspannen-in-de-ardennen

Na ruim 6 jaar eigenaar te zijn geweest van bungalow 179 op bungalowpark Sunclass in Durbuy heb ik besloten de bungalow te verkopen en per 1 februari 2018 is de bungalow overgedragen aan de nieuwe eigenaar Ivan Timmermans.

 

Ik kijk terug op een erg fijne tijd in de mooie Ardennen en op het Sunclass park. In deze periode heb ik vele mensen mogen ontvangen en hiervan vele mooie en lieve reacties ervan gehad. Met veel plezier, liefde en plezier heb ik klaargestaan voor de huurders.

 

Ivan neemt als nieuwe eigenaar naast de bungalow de huidig lopende boekingen en de daarmee gepaard gaande verplichtingen over. Daarnaast blijft de website bestaan en neemt Ivan het stokje verder over van me en ben ik ervan overtuigd dat hij met dezelfde passie de huur van bungalow 179 voortzet.

Ik wil eenieder hartelijk danken en tevens de medewerkers van het Sunclass park, met name de medewerkers bij de receptie. Verder wens ik Ivan veel plezier van de bungalow, maar hier heb ik alle vertrouwen in.

 

Francois van Gorkom