Welkom

Welkom op onze website! Op deze website vind u informatie over onze 5-persoons vakantiebungalow in de Belgische Ardennen, welke wij te huur aanbieden. De bungalow is gelegen op vakantiepark Sunclass Durbuy op circa 40 kilometer onder Luik in de provincie Belgisch Luxemburg. Deze provincie staat bekend om haar ongerept natuurlijk erfgoed die voor maar liefst de helft uit bossen bestaat.

In een oase van rust kunt u een midweek, weekend of langere periode genieten van vele facetten welke de bungalow, het park en haar omgeving te bieden heeft.  Op slechts een tweetal uren rijden vanaf Eindhoven, Bergen op Zoom of Venlo waant u zich in een heel andere omgeving. De omgeving en het park bieden vele mogelijkheden en een heerlijk verblijf voor bijvoorbeeld natuurliefhebbers, sporters (zoals fietsers, wandelaars, golfers), gezinnen of mensen welke willen genieten van de historische cultuur.

Wij genieten telkens van ons verblijf in de Ardennen en hopen deze ervaring met u te mogen delen. Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben horen wij het uiteraard graag van u.